Ontwerp een t-shirt of cap

Samen gaan we iets tofs maken

Reclameschilderingen

Bijna alles mag en kan

Het begint op straat. Tags, graffiti en stickers. Je wilt een boodschap overbrengen of laten zien dat jij er bent. Je kan dit ook op een t-shirt plaatsen of op een kicke truckerscap! Dat is de street art workshop. Samen gaan we iets tofs maken. Eerst gaan we oefenen en daarna gaan we het bijvoorbeeld op een tshirt of cap maken.

Wij geven deze workshop vaak op scholen of op ons atelier, maar dit kan ook bij een bedrijf of voor een kleine groep deelnemers. De workshop komt compleet met alle materialen. Wij nemen textielverf, mallen, potloden en papier mee. Uiteraard kunnen wij ook eigen t-shirts of caps meenemen. Heb je geen plek om de workshop te volgen dan nodigen wij jou uit op ons atelier. Geen probleem. Wij geven de workshops vanaf 8 personen. Grote groepen kunnen wij ook ontvangen. De workshop duurt ongeveer 2 uur, maar langer of korter kan ook.

Maatwerk en de kosten

Dit is maar één opzet van de vele workshops varianten. Alles draait om maatwerk. Wat kost een workshop? Dat hangt van een aantal factoren af. Hoeveel personen doen er mee? Waar en wanneer moet het plaatsvinden? Stuur je wensen via de mail naar ons toe of geef ons een belletje om je wensen door te spreken. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk een prijsopgave ontvangt. Aan de hand van de gemaakte afspraken plannen we samen een datum voor de werkzaamheden. Mail ons voor een offerte op maat.

Toepassing

De Street Art workshop kan onder andere worden ingezet als creatieve activiteit tijdens een afdelingsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, evenement en als teambuilding workshop.

VOORBEELDEN WORKSHOPS

We hebben een ruim aanbod leuke workshops voor jong en oud. Kijk in onze portfolio en laat je inspireren. Van 9 tot 90 jaar!

BEKIJK STREET ART WORKSHOP

SCHILDERINGEN

Het is hip om uw bedrijfslogo, naam, product of een andere afbeelding op een muur te nemen als een ‘eyecatcher’.

BEKIJK PORTFOLIO

Informatie, advies of een offerte nodig?

Neem contact op en ontvang supersnel een reactie.