Bezoekers zullen zich verbazen

Een open inloop graffiti event

Open inloop op elk event

Vrijblijvend deelnemen

De open inloop is zo bedoeld dat je vrijblijvend deel kan nemen aan de activiteit. Het resultaat zal kleurrijk zijn. Als open inloop activiteit kunnen al onze workshops worden ingezet. De deelnemers krijgen een ingekorte versie van het normale workshop programma. Je kan steeds kort meedoen, maar we zorgen er wel voor de iedereen een leuke beleving heeft.

Wij kunnen van te voren een opzet bedenken, werken met een thema en dat ter plekke uitvoeren. Wil je dat we Street Art maken of iets gaafs namaken? Dat is allemaal mogelijk. Bekijk hier een voorbeeld. Dit kan zowel op een groot als een klein canvasdoek worden gespoten. Of we bouwen op uw evenement een constructie van hout. De doeken of panelen kunnen de bezoekers na afloop van de graffiti demonstratie meenemen. Het eindresultaat kun je natuurlijk ook zelf thuis of op kantoor ophangen.

Ontzorgen

Wij zorgen voor schortjes en handschoenen en ter plekke maken zij graffiti. Dit noemen wij een open inloop. Uiteraard zorgen we dat de gehele productie, op wat verfspetters na, vlekkeloos verloopt.

Geïnteresseerd in de open inloop workshop?

Wat kost het? Dat hangt van een aantal factoren af. Hoeveel personen doen er mee? Waar en wanneer moet het plaatsvinden? Stuur je wensen via de mail naar ons toe of geef ons een belletje om je wensen door te spreken.

Wij zorgen dat je zo snel mogelijk een prijsopgave ontvangt. Aan de hand van de gemaakte afspraken plannen we samen een datum voor de werkzaamheden. Mail ons voor een offerte op maat. De workshop geven we vanaf 10 jaar en ouder. De workshop wordt gegeven door Mike, Hubert en of (gast)docenten.

WORKSHOPS

We hebben een ruim aanbod leuke workshops voor jong en oud. Kijk in onze portfolio en laat je inspireren. Van 9 tot 90 jaar!

BEKIJK WORKSHOPS

SCHILDERINGEN

Het is hip om uw bedrijfslogo, naam, product of een andere afbeelding op een muur te nemen als een ‘eyecatcher’.

BEKIJK PORTFOLIO

Informatie, advies of een offerte nodig?

Neem contact op en ontvang supersnel een reactie.