Graffiti op canvasdoek

graffiti op canvasdoek kopen met je naam erop is heel stoerEen graffiti schildering op een canvasdoek. Dat is pas een echte eyecatcher. Hang hem overal op waar je wilt of geef hem cadeau. Wij zijn ook goed in het maken van hele realistische schilderingen kunnen wij maken of een afbeelding namaken. Jouw naam in tattoo letters zou ook met graffiti op een canvasdoek worden gespoten.

Formaat en prijzen

Bepaal zelf het formaat van de graffiti op canvasdoek. Je krijgt dan een ‘naam’ of ‘afbeelding’ op bv een canvasdoek van 60 bij 80 cm. Elke naam kunnen wij op een doek spuiten. Ook mag je je favoriete kleuren doorgeven. Of heb je liever een logo of een afbeelding op het doek? Dat kan ook. Wel even overleggen van te voren, want niet alles is uitvoerbaar op een klein formaat. Wil je een groter formaat canvasdoek met graffiti? De prijs hangt in dat geval van een aantal factoren af. Hoe groot is het oppervlakte en wat moet er op komen te staan. Neem in dat geval contact op.

Elke graffiti op canvasdoek behandelen we als maatwerk

Stuur je wensen via de mail naar ons toe of geef ons een belletje. Wij zorgen dat je binnen twee dagen een voorstel ontvangt. Aan de hand van de gemaakte afspraken plannen we samen een datum voor de werkzaamheden. Na akkoord op ons voorstel maken wij de graffiti op het canvasdoek in ons atelier en sturen hem vervolgens naar je toe. Of je haalt hem persoonlijk op. Wat jij wilt.

CONTACT / OFFERTE