Graffiti workshop

Coole kinderfeestjes en hippe bedrijfsuitjes. Doen we!

Graffiti workshops zijn voor jong en oud

Over de graffiti workshop

De graffiti workshop zorgt voor plezier, enthousiasme, creatie, samenwerking en teambuilding. In 2 uur maken jij en je vriendjes, vriendinnetjes, collega’s, mede studenten of ‘vrijgezellen’ tijdens de workshop kennis met de basis van graffiti.

Wij vertellen over de geschiedenis van graffiti, leren jou de skills van graffiti spuiten, geven oefeningen, gaan brainstormen en maken samen een echt kunstwerk of ieder voor zich.

Jullie doen zoveel mogelijk zelf en in teamverband, maar we sturen daar waar nodig bij. Wij werken veilig en dekken de omgeving zoveel mogelijk af. De verf ruikt een beetje, dus liever opereren wij buiten, maar binnen kan ook. Alle materialen zoals ezels, canvasdoeken, oefenplaten en beschermende kleding worden verzorgd. En uiteraard de spuitbussen met alle kleuren van de regenboog. Je hoeft nergens aan te denken.

Waar worden de graffiti workshops gegeven?

De graffiti workshops geven we op scholen of op locatie bij een bedrijf of thuis. Heb je geen ruimte ter beschikking dan kunnen wij de workshop geven op de binnenplaats van ons eigen atelier in Leiden aan de Haagweg 4. Verder zijn er in Nederland wel 40 plekken waar je legaal graffiti mag spuiten en waar wij de workshop geven. Er is altijd wel een legale muur bij jou in de buurt.

Locaties waar we veel graffiti workshops verzorgen

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Eindhoven, Alkmaar, Rijnsburg, Apeldoorn, Arnhem, Haaksbergen, Haarlem, Koog aan de Zaan, Nieuw-Vennep, Soest, Tilburg, Zaandam. Amsterdam, Rotterdam, Zoetermeer, Delft, Den Haag, Zaandam, Katwijk, Amstelveen, Almere, Nijmegen, Den Bosch, Leiden, Hazerswoude.

graffiti workshop

Wat kost een graffiti workshop?

De hoogte van de kosten voor een graffiti workshop hangt van een aantal factoren af. Hoeveel deelnemers zijn er? Waar en wanneer moet het plaatsvinden? Stuur ons je wensen via de mail of bel ons. Wij zorgen dat je supersnel een prijsopgave ontvangt. Aan de hand van de gemaakte afspraken plannen we samen een datum voor de graffiti workshop.

Wij geven de workshops vanaf 8 tot maximaal 200 personen. In de leeftijd van 9 tot 90. De workshop duurt ongeveer 2 uur maar korter of langer kan ook. Dit is maar één opzet van de vele workshops varianten. Alles draait om maatwerk.

Graffiti Kinderfeestje

Wil jij samen met je vriendjes een te gekke graffiti workshop volgen? Dat kan! Bekijk in ons protfolio wat voorbeelden. We maken de graffiti workshop uiteraard helemaal compleet met wat lekkers te drinken en te eten. Je kan kiezen om te werken op een houten plaat of een canvasdoek. Mail ons voor een offerte op maat. Deze graffiti kinderfeestjes zijn leuk voor kids vanaf 9 jaar en ouder. Deze workshop wordt gegeven door Mike, Hubert en of (gast)docenten.

BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

We hebben een ruim aanbod leuke workshops voor jong en oud. Kijk in onze portfolio en laat je inspireren.

BEKIJK WORKSHOP

Graffiti Kinderfeestje?

We ontzorgen je van A tot Z. We zorgen voor een leuke middag of avond. Breng je vriendjes mee en duik onder in de graffitiscene.

BEKIJK KIDS GRAFFITI WORKSHOP

Informatie, advies of een offerte nodig?

Neem contact op en ontvang supersnel een reactie.