Vette muurschildering!

Wat zijn jouw ideeën?

Wat voor muurschildering wil jij laten maken?

Reclameschildering voor bedrijven

Wil je een saaie bedrijfslocatie injecteren met inspirerende kleuren om de creatieve spirit in je bedrijf los te laten? Ben je de zijkant van je flat of de binnenruimte ervan zat? Geen probleem voor ColourCastle. Wij geven er graag kleur aan. Het is hip om een logo, slogan, of product op een bedrijfsmuur uit te laten werken.

Graffiti muurschilderingen

Wij kunnen alles als graffiti muurschildering aanbrengen. Een draak, logo, naam, cartoon, illustratie of foto. Wij kunnen ook iets voordragen of een concept mixen. Zo krijg je nog iets originelers. Niets is te gek en alles kan.

Aanbrengen graffiti muurschildering

Na een akkoord op de prijsopgave en planning gaan wij aan het werk. Wij maken het ontwerp en zodra jij enthousiast bent over het ontwerp en een go hebt gegeven, plannen we een datum voor productie in. De ruimte of plek bedekken wij tijdens de productie af en vervolgens gaan we aan het werk.

Kosten graffiti muurschildering

Het vaststellen van de kosten voor een graffiti muurschildering hangt af van verschillende factoren. De factoren die een rol spelen bij de prijs van muurschildering:

• Hoe groot gaat de muurschildering worden?
• Waar moet de muurschildering komen?
• Welke materialen gaan er gebruikt worden?
• Hoe complex is het idee?

Om vast te kunnen stellen wat de kosten zijn voor jouw idee kan je het best even contact opnemen zodat we kunnen afstellen hoe we voor jouw een gave muurschildering kunnen maken binnen het budget dat jij ervoor beschikbaar hebt. Met een creatieve graffiti kunnen we elke saaie muur omtoveren tot een vette eyecatcher. Laat ons weten wat je precies wilt, en we sturen je zo snel mogelijk een prijsopgave.

RECLAMESCHILDERING

Wil je een mooie kikker op de muur? Of een gigantische framboos?

BEKIJK EEN GIGANTISCHE FRAMBOOS

SCHILDERINGEN

Het is hip om uw bedrijfslogo, product of een andere afbeelding op een muur te nemen.

BEKIJK PORTFOLIO

Informatie, advies of een offerte nodig?

Neem contact op, vertel ons wat voor muurschildering je wilt en ontvang supersnel een reactie. Easy peasy.