Kinderfeestje graffiti workshop

Coole kinderfeestjes. Doen we!

Kinderfeestje graffiti workshop

De graffiti workshop

De graffiti workshop zorgt voor plezier, enthousiasme, creatie, samenwerking en teambuilding. In 2 uur maken jij en je vriendjes, vriendinnetjes, collega’s, mede studenten of ‘vrijgezellen’ kennis met de basis van graffiti.

Wij vertellen over de geschiedenis, leren jou de skills van graffiti spuiten, geven oefeningen, gaan brainstormen en maken samen een echt kunstwerk of ieder voor zich.

Jullie doen zoveel mogelijk zelf , maar we sturen daar waar nodig bij. Wij werken veilig en dekken de omgeving zoveel mogelijk af. De verf ruikt een beetje, dus liever opereren wij buiten, maar binnen kan ook. Alle materialen zoals ezels, canvasdoeken of oefenplaten en beschermende kleding worden verzorgd. En uiteraard de spuitbussen met alle kleuren van de regenboog. Je hoeft nergens aan te denken.

Waar worden de graffiti workshops gegeven?

De graffiti workshops geven we in Leiden of op locatie bij jou. Heb je geen ruimte ter beschikking dan kunnen wij de workshop geven op de binnenplaats van ons eigen atelier in Leiden. Verder zijn er in Nederland wel 40 plekken waar je legaal graffiti kan spuiten en waar wij de workshop geven. Er is altijd wel een legale plek bij jou in de buurt. Of we komen naar je toe en geven de workshop in de tuin.

Openbare graffiti locaties

Aalsmeer, Eindhoven, Alkmaar, Rijnsburg, Apeldoorn, Arnhem, Haaksbergen, Haarlem, Koog aan de Zaan, Nieuw-Vennep, Soest, Tilburg, Zaandam. Amsterdam, Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Delft, Den Haag, Zaandam, Katwijk, Amstelveen, Almere, Nijmegen, Den Bosch, Leiden, Hazerswoude en zo zijn er nog veel meer plaatsen.

Wat kost een graffiti workshop?

Dat hangt van een aantal factoren af. Hoeveel personen doen er mee? Waar en wanneer moet het plaatsvinden? Stuur je wensen via de mail naar ons toe of geef ons een belletje. Wij zorgen dat je supersnel een prijsopgave ontvangt. Aan de hand van de gemaakte afspraken plannen we samen een datum voor de graffiti workshop.

Wij geven de workshops van 8 tot 200 personen. De workshop duurt ongeveer 2 uur maar korter of langer kan ook. Dit is maar één opzet van de vele workshops varianten. Alles draait om maatwerk.

Graffiti verjaardagsfeestje (speciaal voor de kids)

Wil jij een te gekke graffiti workshop volgen met je vriendjes? Dat kan! Bekijk hier wat voorbeelden. We maken de workshop dan helemaal compleet met natuurlijk wat te drinken en te eten. Je kan kiezen om te werken op een houten plaat of een canvasdoek. We zetten alles gereed voor aanvang. Mail ons voor een offerte op maat. Deze workshop geven we vanaf 9 jaar en ouder.

BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

We hebben een ruim aanbod leuke workshops voor jong en oud. Kijk in onze portfolio en laat je inspireren.

BEKIJK WORKSHOP

FEESTJE GEVEN?

We ontzorgen je van A tot Z. We zorgen voor een leuke middag of avond. Breng je vriendjes mee en duik onder in de graffitiscene.

BEKIJK KIDS GRAFFITI WORKSHOP

Informatie, advies of een offerte nodig?

Neem contact op en ontvang supersnel een reactie.