Senself

Gewapend met een flinke dosis artistiek talent en vele spuitbussen, nodigen de creatievelingen van Atelier Phila del ART, in samenwerking met Senself en Colour Castle, de bezoekers van Werfpop uit om een grafitti piece te creƫren.

Werfpop

We hebben de talenten van Phila del ART een graffiti workshop gegeven, zodat ook zij bekend zijn met graffiti. Op Werfpop hebben we samen met de talenten van Phila del ART de bezoekers uitgedaagd om een eigen graffiti stuk te maken op onze graffiti muur. Wil jij dit ook? Vraag een offerte aan via onze contact pagina.

Senself over ColourCastle

Ik heb jouw betrokkenheid en flexibiliteit als heel erg prettig ervaren. Naast de professionaliteit in jouw graffiti werk is die ook in jouw samenwerking. Op Werfpop kon je snel schakelen en iedereen de juiste aandacht geven die hij/zij nodig had. Het was druk, maar de sfeer heeft daar niet onder geleden en daar ben ik erg blij om. Jouw input daarin was heel waardevol.

Inlevingsvermogen heeft hier ook een grote rol in gespeeld. Je was er zowel voor de groep en voor het publiek. Ook bij de workshop bij Phila del Art bleek de vorm aangepast te moeten worden (minder theorie en lekker aan de slag gaan) en die werkte ook erg goed vond ik. Gelukkig was er ook een klik tussen jou en de meiden. Het doel voor de kunstenaars van Phila del Art is bereikt mbt het maken van een kunstwerk op een festival. Omdat jij ook betrokken bent geweest in de aanloop naar Werfpop met het geven van een workshop, was een bekend en vertrouwd gezicht heel prettig. Ik ben heel erg tevreden over hoe de samenwerking is gegaan! Gemma

  • Client: Senself
  • Date: juli, 2016
  • Services: Graffiti, ondersteuning, advies, workshop, opbouwen, materialen en begeleiding