Een graffiti demonstratie op elk evenement

Laat ons een waanzinnige demonstratie geven en kijk hoe met kunstzinnig gevoel een ‘piece’ tijdens uw event, festival of bedrijfsfeest ontstaat. Alle bezoekers zullen zich verbazen en laten inspireren.

Wij kunnen van te voren een opzet bedenken en dat ter plekke uitvoeren. Wil je dat we een echte street art maken of iets gaafs namaken? Dat is allemaal mogelijk. Logo’s, afbeeldingen of teksten kunnen wij probleemloos realiseren. Dit kan zowel op een groot als een klein canvasdoek worden gespoten. Of we bouwen op uw evenement een constructie van hout. De doeken of panelen kunnen de bezoekers na afloop van de graffiti demonstratie meenemen. Het eindresultaat kun je natuurlijk ook zelf thuis of op kantoor ophangen.

graffiti demonstratie op evenementen festivals bedrijfsfeestenMaak de graffiti demonstratie interactief

Waarom laat u de bezoekers niet meedoen aan de graffiti demonstratie? Heel interactief en zorgt voor meer betrokkenheid bij uw event. Wij zorgen voor schortjes en handschoenen en ter plekke maken zij graffiti. Dit noemen wij een open inloop. Uiteraard zorgen we dat de gehele productie, op wat verfspetters na, vlekkeloos verloopt.

Kosten van een graffiti demonstratie

Dat hangt van een aantal factoren af:

• Waar en wanneer moet de graffiti demonstratie plaatsvinden
• Hoe groot moet het eindresultaat zijn
• Hoeveel voorbereiding het kost
• De hoeveelheid materiaal die we nodig hebben

Geïnteresseerd in een graffiti demonstratie?

Wat kost een demonstratie? Dat hangt van een aantal factoren af. Hoeveel personen doen er mee? Waar en wanneer moet het plaatsvinden? Stuur je wensen via de mail naar ons toe of geef ons een belletje om je wensen door te spreken. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk een prijsopgave ontvangt. Houd rekening met twee dagen. Aan de hand van de gemaakte afspraken plannen we samen een datum voor de werkzaamheden.

CONTACT / OFFERTE