Graffiti muurschilderingen

Wij kunnen alles als graffiti muurschildering aanbrengen. Een draak, logo, naam, cartoon, illustratie of foto. Of wat te denken van een leuke graffitinaam, afbeelding van Cars of Mega Mindy op een kinderkamer? Wij kunnen ook iets voordragen of een concept mixen. Zo krijg je nog iets originelers. Niets is te gek en alles kan.

Graffiti muurschilderingen voor bedrijven

Wil je een saaie bedrijfslocatie injecteren met inspirerende kleuren om de creatieve spirit in je bedrijf los te laten? Ben je de zijkant van je flat of de binnenruimte ervan zat? Geen probleem voor ColourCastle. Wij geven er graag kleur aan.

Aanbrengen graffiti muurschildering

Na een akkoord op de prijsopgave en planning gaan wij aan het werk. Wij maken het ontwerp en zodra jij enthousiast bent over het ontwerp en een go hebt gegeven, plannen we een datum voor productie in. De ruimte of plek bedekken wij tijdens de productie af en vervolgens gaan we aan het werk.

graffiti muurschildering bedrijfsruimtesGraffiti op een canvas doek

Naast een muurschildering kunnen wij ook elk ontwerp op een canvasdoek spuiten. Deze kun je vervolgens heel flexibel in elke ruimte ophangen. Bepaal zelf het formaat. Een goedkoop alternatief als wandkunst en een originele decoratie waarmee je anderen flink jaloers maakt.

Graffiti muurschildering op een evenement

Je kunt een graffiti muurschildering ook inzetten als een toevoeging van een evenement. Ter plekke geven wij gedurende het event een demonstratie. Wat een exposure voor uw bedrijf en wat leuk voor de bezoekers. Lees hier meer over graffiti muurschilderingen als demonstratie op een evenement.

Kosten graffiti muurschildering

Het vaststellen van de kosten voor een graffiti muurschildering hangt af van verschillende factoren. De factoren die een rol spelen bij de prijs van muurschildering:
• Hoe groot gaat de muurschildering worden?
• Waar moet de muurschildering komen?
• Welke materialen gaan er gebruikt worden?
• Hoe complex is het idee?

Om vast te kunnen stellen wat de kosten zijn voor jouw idee kan je het best even contact opnemen zodat we kunnen afstellen hoe we voor jouw een gave muurschildering kunnen maken binnen het budget dat jij ervoor beschikbaar hebt.

Met een creatieve graffiti kunnen we elke saaie muur omtoveren tot een vette eyecatcher. Laat ons weten wat je precies wilt, en we sturen je zo snel mogelijk een prijsopgave.

Kosten muurschildering babykamer

We adviseren bij een muurschildering van een babykamer dat je rustige pastel kleuren gebruikt. Ondersteun deze met dikke lijnen en grote vlakken. Rust en eenvoud spreken baby’s het meest aan.
Het zetten van dit soort muurschilderingen is eenvoudiger en hierdoor zijn we sneller klaar. Kosten voor een muurschildering in een babykamer zijn dan overwegend lager.

Kosten muurschildering kinderkamer

Ook het maken van een gave kinderkamer is één van onze specialiteiten. Een stoere mannenmuur, gezellige meidenmuur of graffitischildering? Alles is mogelijk. Ook hier geldt weer dat de prijs afhangt van meerdere factoren.

Stuur je wensen via de mail naar ons toe of geef ons een belletje om je wensen door te spreken. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk een prijsopgave ontvangt. Houd rekening met twee dagen. Aan de hand van de gemaakte afspraken plannen we samen een datum voor de werkzaamheden.

CONTACT / OFFERTE